Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

 • Starts in 1 week
 • 0 followers
 • 3200 Kirkham St

Upcoming date

October 10, 2023 12:00 AM

All dates

October 10, 2023 to October 10, 2023

November 21, 2023 to November 21, 2023

January 2, 2024 to January 2, 2024

February 13, 2024 to February 13, 2024

March 26, 2024 to March 26, 2024

Photos

Description

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Comments

Event hosted by

Get in touch

 • Base price ({{ repeatDayCount }} {{ config.calendar.range_mode === 'nights' ? "nights" : "days" }})

  {{ priceFormat( pricing.base_price ) }}

 • Total

  {{ priceFormat( pricing.total ) }}

Enquiry details

Category

© All rights reserved. Created with Voxel

 • Home
 • Explore
 • Places
 • Events
 • Jobs
 • Communities
 • People
 • Login
 • Sign up
 • Privacy Policy
 • Terms and conditions